Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečené hovězí žebro)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 803 kJ /
2 104 kcal
Bílkoviny300,00 g
– z toho živočišné bílkoviny300,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky100,00 g
– nasycené50,00 g
– nenasycené40,00 g
–– mononenasycené30,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 31,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy1,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg mladého hovězí masa z žeber bez kosti Kost hovězí 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.