Nutriční hodnoty (Honzovy buchty s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 266 kJ / 3 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,93 g |
Tuky | 111,07 g |
– nasycené | 61,21 g |
– nenasycené | 42,33 g |
–– mononenasycené | 34,01 g |
–– polynenasycené | 8,31 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 46,92 g |
Cholesterol | 742 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 506,56 g |
– cukry | 209,68 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | 100 g |
100 g 100 g kukuřičné hladké mouky | Mouka kukuřičná hladká | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3/4 kostky 3/4 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 31.5 g |
250 ml 250 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
asi 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
lžíce lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | |
vajíčko | Vejce slepičí | |
máslo | Máslo kravské |