Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Honzovy buchty s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 266 kJ /
3 410 kcal
Bílkoviny72,49 g
– z toho živočišné bílkoviny21,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,93 g
Tuky111,07 g
– nasycené61,21 g
– nenasycené42,33 g
–– mononenasycené34,01 g
–– polynenasycené8,31 g
––– omega 30,72 g
Vláknina46,92 g
Cholesterol 742 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy506,56 g
– cukry209,68 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká 100 g
100 g 100 g kukuřičné hladké mouky Mouka kukuřičná hladká 100 g
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
3/4 kostky 3/4 kostky droždí Droždí pekařské lisované 31.5 g
250 ml 250 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
asi 6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
lžíce lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku
vajíčko Vejce slepičí
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.