Nutriční hodnoty (Honzovy buchty s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 266 kJ / 3 410 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,49 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,56 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,93 g | 
| Tuky | 111,07 g | 
| – nasycené | 61,21 g | 
| – nenasycené | 42,33 g | 
| –– mononenasycené | 34,01 g | 
| –– polynenasycené | 8,31 g | 
| ––– omega 3 | 0,72 g | 
| Vláknina | 46,92 g | 
| Cholesterol | 742 mg | 
| Sodík | 259 mg | 
| Sůl | 0,49 g | 
| Sacharidy | 506,56 g | 
| – cukry | 209,68 g | 
| ––– laktóza | 13,05 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g | 
| 100 g 100 g špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | 100 g | 
| 100 g 100 g kukuřičné hladké mouky | Mouka kukuřičná hladká | 100 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 3/4 kostky 3/4 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 31.5 g | 
| 250 ml 250 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g | 
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| asi 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g | 
| cukr | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| lžíce lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | |
| vajíčko | Vejce slepičí | |
| máslo | Máslo kravské |