Nutriční hodnoty (Kachní prsa s jablky a červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 574 kJ / 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 1,56 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,00 g |
| – cukry | 42,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 3 3 malá jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |