Nutriční hodnoty (Kachní prsa s jablky a červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 574 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 1,56 g |
– nasycené | 0,51 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,00 g |
– cukry | 42,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
3 3 malá jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |