Nutriční hodnoty (Dezerty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 15 989 kJ / 3 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,96 g |
| Tuky | 181,47 g |
| – nasycené | 54,69 g |
| – nenasycené | 106,86 g |
| –– mononenasycené | 78,20 g |
| –– polynenasycené | 28,65 g |
| ––– omega 3 | 3,88 g |
| Vláknina | 15,79 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 776 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 461,34 g |
| – cukry | 361,47 g |
| ––– laktóza | 14,71 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 bílků - sníh | Vaječný bílek | 198 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
| 3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
| 200 g 200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 100 g 100 g 100% tuku | Margarín | 100 g |
| 1/4 l 1/4 l Rama Cremfine | Margarín máslový | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| trochu trochu kakaa | Kakao prášek | |
| 1 balíček 1 balíček červené dortové želatiny | Želatina cukrářská | 10 g |
| 1/4 l 1/4 l kompotové šťávy | Šťáva z kompotu | 250 ml |