Nutriční hodnoty (Koláč hokkaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 234 kJ / 2 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,10 g |
| Tuky | 162,90 g |
| – nasycené | 99,67 g |
| – nenasycené | 55,88 g |
| –– mononenasycené | 48,99 g |
| –– polynenasycené | 6,89 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 23,29 g |
| Cholesterol | 729 mg |
| Sodík | 737 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 302,31 g |
| – cukry | 90,15 g |
| ––– laktóza | 14,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
| 135 g 135 g změklého másla | Máslo kravské | 135 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky kypřicího prášku | Kypřící prášek | 7.5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 400 g 400 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
| 250 g 250 g husté kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| cukr (nebo med) | Cukr bílý | |
| 1 1 citron (šťáva a kůra) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| asi 100 ml asi 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
| kešu oříšky | Kešu |