Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč hokkaido)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 234 kJ /
2 924 kcal
Bílkoviny51,52 g
– z toho živočišné bílkoviny19,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,10 g
Tuky162,90 g
– nasycené99,67 g
– nenasycené55,88 g
–– mononenasycené48,99 g
–– polynenasycené6,89 g
––– omega 31,04 g
Vláknina23,29 g
Cholesterol 729 mg
Sodík 737 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy302,31 g
– cukry90,15 g
––– laktóza14,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
225 g 225 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 225 g
135 g 135 g změklého másla Máslo kravské 135 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 7.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
400 g 400 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 400 g
250 g 250 g husté kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
cukr (nebo med) Cukr bílý
1 1 citron (šťáva a kůra) Citrón čerstvý 90 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
asi 100 ml asi 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
rozinky namočené v rumu Rozinky
kešu oříšky Kešu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.