Nutriční hodnoty (Mletá masová roláda plněná zeleninou a uzeným sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 670 kJ / 1 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
Tuky | 86,57 g |
– nasycené | 20,17 g |
– nenasycené | 49,60 g |
–– mononenasycené | 38,12 g |
–– polynenasycené | 11,48 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 621 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 112,76 g |
– cukry | 22,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 450 g |
150 g 150 g mletého uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
6 plátků 6 plátků tmavého toustového chleba | Toast pšeničný tmavý | 120 g |
vývar na pokropení toustového chleba | Toast pšeničný bílý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sušená majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 PL 4 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 60 g |
2 PL 2 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
dijonská hořčice na potření plátu mletého masa | Hořčice dijonská | |
2 2 mrkve na nudličky pokrájené | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 menšího celeru, na nudličky pokrájeného | ||
2 2 rajčata na plátky pokrájená | Rajče červené čerstvé | 120 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
6 plátků 6 plátků uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený |