Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové karé na cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 672 kJ /
400 kcal
Bílkoviny5,17 g
– z toho živočišné bílkoviny1,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,83 g
Tuky26,46 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené21,30 g
–– mononenasycené14,68 g
–– polynenasycené6,62 g
––– omega 31,88 g
Vláknina15,48 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,83 g
– cukry9,22 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 silnější plátky vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti
2 lžičky 2 lžičky citronového pepře Pepř černý 10 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana (dobromysl) Oregano sušené 10 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
200 ml 200 ml vývaru Vývar hovězí 200 ml
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.