Nutriční hodnoty (Vepřové karé na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 26,46 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 21,30 g |
–– mononenasycené | 14,68 g |
–– polynenasycené | 6,62 g |
––– omega 3 | 1,88 g |
Vláknina | 15,48 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,83 g |
– cukry | 9,22 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 silnější plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 lžičky 2 lžičky citronového pepře | Pepř černý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana (dobromysl) | Oregano sušené | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda |