Postup přípravy
Po 5 minutách můžeme podávat :-)
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Moje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Nejnovější recepty
Salát s hruškou, salátovými lísky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Husitská směs
Přidáno před 10 hodinami
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Domácí focaccia
Přidáno před 14 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Falcone před 33 minutami
Rybí filé se sýrem
Komtesina před 34 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadezda76 před 51 minutami
Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami
Elivet před 57 minutami
Mufiny s čokoládou
zuza176 před 1 hodinou
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
MirkaP před 1 hodinou
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 1 hodinou
Hrníčková perníková bábovka
49zahrada před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marcela Kr. před 2 hodinami
Květáková polévka
Blanka79 před 2 hodinami
Tématické fráze:
maso z bizona,
bizon recepty,
telecí steak recept,
steak z bizona,
mleté maso recepty,
recepty z bizona,
sekany biftek,
sekaný hovězí steak,
bizoní steak,
bizon recept,
hovězí sekaný steak,
recepty na bizona,
recepty bizon,
telecí steak,
steaky recepty,
recepty kvalitní telecí steak,
bizoní maso recepty,
steak ze sekaného masa,
steak z mletého masa,
bizonní maso
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
olej
Komentáře (17)