Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Řepačka" - zeleninová polévka s řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 127 kJ /
508 kcal
Bílkoviny18,60 g
– z toho živočišné bílkoviny4,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,93 g
Tuky7,08 g
– nasycené3,66 g
– nenasycené2,86 g
–– mononenasycené0,74 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,25 g
Vláknina20,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy82,91 g
– cukry39,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy - oloupané Červená řepa čerstvá 300 g
1 1 mrkev - středně velká Mrkev čerstvá 50 g
80 g 80 g celeru Celer bulva čerstvá 80 g
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
1 stroužek 1 stroužek česneku - větší Česnek čerstvý 7 g
190 g 190 g rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 190 g
200 g 200 g brambor - oloupaných Brambor zimní 200 g
700 ml 700 ml vývaru - dle potřeby (zeleninový, kuřecí...) Vývar masový 700 ml
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
máslo nebo olej Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.