Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová kedlubnová polévka se smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 813 kJ /
672 kcal
Bílkoviny36,24 g
– z toho živočišné bílkoviny26,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky31,34 g
– nasycené11,85 g
– nenasycené17,55 g
–– mononenasycené12,07 g
–– polynenasycené5,48 g
––– omega 31,31 g
Vláknina15,96 g
Cholesterol 91 mg
Sodík 939 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy55,31 g
– cukry13,76 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká bílá kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
1 l 1 l vývaru (nebo vody + 1 kelímek gelového vývaru) Vývar masový 1000 ml
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
2-3 krajíce 2-3 krajíce staršího chleba Chléb pšeničný kváskový
100 g 100 g uzeného masa Vepřová plec uzená 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
nasekaná pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.