Nutriční hodnoty (Vepřové maso a žampionové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 337 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,96 g |
Tuky | 17,34 g |
– nasycené | 4,86 g |
– nenasycené | 8,31 g |
–– mononenasycené | 6,86 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 28,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 27,60 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
trocha trocha čili | ||
olej | Olej řepkový | |
asi 500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
smetana podle potřeby | Smetana kravská sladká 12% |