Nutriční hodnoty (Vepřové maso a žampionové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 337 kJ / 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,96 g |
| Tuky | 17,34 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 8,31 g |
| –– mononenasycené | 6,86 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 311 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| trocha trocha čili | ||
| olej | Olej řepkový | |
| asi 500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| smetana podle potřeby | Smetana kravská sladká 12% |