Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec, pečená v pikantní marinádě s hráškem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 976 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny163,76 g
– z toho živočišné bílkoviny159,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,56 g
Tuky42,89 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené24,54 g
–– mononenasycené20,52 g
–– polynenasycené4,02 g
––– omega 30,47 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,80 g
Sacharidy26,35 g
– cukry15,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
1 lžíce 1 lžíce sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji 15 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
150 ml 150 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 150 ml
vývar (nebo voda) Vývar masový
směs mraženého hrášku s mrkví (dle chuti) Hrášek zelený mražený
barevný pepř Pepř barevný
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.