Nutriční hodnoty (Vepřová plec, pečená v pikantní marinádě s hráškem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,56 g |
| Tuky | 42,89 g |
| – nasycené | 9,18 g |
| – nenasycené | 24,54 g |
| –– mononenasycené | 20,52 g |
| –– polynenasycené | 4,02 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 26,35 g |
| – cukry | 15,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 15 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 150 ml 150 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| směs mraženého hrášku s mrkví (dle chuti) | Hrášek zelený mražený | |
| barevný pepř | Pepř barevný | |
| sůl | Sůl mořská |