Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový koláč s jablky a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 420 kJ /
4 881 kcal
Bílkoviny120,66 g
– z toho živočišné bílkoviny36,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,57 g
Tuky81,57 g
– nasycené39,79 g
– nenasycené33,71 g
–– mononenasycené23,85 g
–– polynenasycené9,87 g
––– omega 30,68 g
Vláknina64,70 g
Cholesterol 641 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy883,63 g
– cukry347,29 g
––– laktóza34,09 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku kukuřičné hladké mouky Mouka kukuřičná hladká 125 g
sůl Sůl mořská
1 sáček 1 sáček sušeného droždí Droždí sušené 7 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce strouhanky na posyp těsta Strouhanka pšeničná 30 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
hřebíček Hřebíček
celá skořice Skořice ceylonská
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
mandlové lupínky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.