Nutriční hodnoty (Pudinkový koláč s jablky a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 420 kJ / 4 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,57 g |
Tuky | 81,57 g |
– nasycené | 39,79 g |
– nenasycené | 33,71 g |
–– mononenasycené | 23,85 g |
–– polynenasycené | 9,87 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 64,70 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 883,63 g |
– cukry | 347,29 g |
––– laktóza | 34,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku kukuřičné hladké mouky | Mouka kukuřičná hladká | 125 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky na posyp těsta | Strouhanka pšeničná | 30 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
hřebíček | Hřebíček | |
celá skořice | Skořice ceylonská | |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
mandlové lupínky | Mandle loupané |