Nutriční hodnoty (Brambory pečené v rajské marinádě s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 162,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 malý rajský protlak (cca 130-140 g) | Protlak rajčatový | |
| 1 1 velký bílý jogurt (cca 400 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |