Nutriční hodnoty (Salát z hovězího masa s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 646 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 146,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 69,10 g |
| – nasycené | 14,65 g |
| – nenasycené | 44,65 g |
| –– mononenasycené | 37,62 g |
| –– polynenasycené | 7,03 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 8,52 g |
| Cholesterol | 1,27 g |
| Sodík | 654 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 28,62 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželové nati | Petržel nať čerstvá |