Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaný hrášek/prívarok)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 266 kJ /
780 kcal
Bílkoviny11,96 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky66,37 g
– nasycené42,64 g
– nenasycené21,40 g
–– mononenasycené19,47 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,44 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy32,62 g
– cukry16,92 g
––– laktóza11,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g čerstvého hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g másla (nebo olej) Máslo kravské 40 g
300 ml 300 ml smetany na vaření (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12% 300 ml
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
mleté nové koření Nové koření mleté
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
cukr krupice Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.