Nutriční hodnoty (Jehněčí garam masala)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 13 724 kJ / 3 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 277,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 125,63 g |
Tuky | 61,66 g |
– nasycené | 23,28 g |
– nenasycené | 29,95 g |
–– mononenasycené | 18,25 g |
–– polynenasycené | 11,70 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 212,60 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 300,30 g |
– cukry | 151,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 750 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
125 g 125 g cizrny | Cizrna | 125 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
asi 2 2 cm kousek skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
cca 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička garam masala | Garam masala | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 hlávky 2 hlávky čínskeho zelí | Zelí čínské čerstvé | 6000 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
olej | Olej řepkový |