Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí garam masala)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie13 724 kJ /
3 280 kcal
Bílkoviny277,88 g
– z toho živočišné bílkoviny152,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny125,63 g
Tuky61,66 g
– nasycené23,28 g
– nenasycené29,95 g
–– mononenasycené18,25 g
–– polynenasycené11,70 g
––– omega 30,80 g
Vláknina212,60 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 1,55 g
Sůl1,38 g
Sacharidy300,30 g
– cukry151,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jehněčího masa Jehněčí kýta 750 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
125 g 125 g cizrny Cizrna 125 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
asi 2 2 cm kousek skořice Skořice ceylonská
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
cca 1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 lžička 1 lžička chilli Chilli paprička sušená 5 g
1 lžička 1 lžička garam masala Garam masala 5 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
2 hlávky 2 hlávky čínskeho zelí Zelí čínské čerstvé 6000 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.