Nutriční hodnoty (Kachní prsa plněná nádivkou z kachních jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 249 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,46 g |
Tuky | 34,05 g |
– nasycené | 9,70 g |
– nenasycené | 15,09 g |
–– mononenasycené | 10,76 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 3,12 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 86,00 g |
– cukry | 9,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kachní prsa s kůží | Kachna prso s kůží | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trocha trocha oleje | Olej řepkový |