Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 930 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,85 g |
| Tuky | 23,53 g |
| – nasycené | 5,64 g |
| – nenasycené | 10,98 g |
| –– mononenasycené | 8,47 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 14,66 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 331 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 20,10 g |
| – cukry | 9,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 špagetová dýně (použijeme cca 500 g vyšpagetované) | Dýně špagetová | |
| 1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (115 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |