Nutriční hodnoty (Cibulové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 587 kJ / 1 096 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
| Tuky | 84,89 g |
| – nasycené | 41,28 g |
| – nenasycené | 42,28 g |
| –– mononenasycené | 36,14 g |
| –– polynenasycené | 6,14 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 22,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 44,65 g |
| – cukry | 22,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 1 1 menší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý |