Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušky s krémem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2012 21:05

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie6 977 kJ / 1 668 kcal
Bílkoviny24,23 g
Tuky118,24 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy114,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo hrušek lze podle sezóny použít jablka, čerstvé broskve nebo třeba ostružiny. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

1. 3. 2014 16:08

Udělala jsem dneska tento recept. Nejdřív ten krém, jelikož máme v rodině diabetiky, dala jsem 1 dcl Fruktozy pro diabetiky. Byl hodně hustý, když autorka píše "nalijeme", zředila jsem asi 5 ml mléka, prostě velkým panákem, víc ne.
Pak jsem naskládala hrušky na velký pekáč a zalila. Pekla jsem při 170°C 30 minut. Hotový jsem ještě posypala skořicí. Je to vynikající, šťavnaté. Přidám fotky, pokud se to nebude líbit, vymažu, ale výborné ty hrušky takto jsou :yes::yes::yes::yes:
Je to tenounké, ale my to takto milujeme, no z pekáče toho už moc nezbývá

toscana

11. 1. 2012 18:43

Jsem ráda, že se vám recept líbí :-K

Anna Kocikova

11. 1. 2012 10:44

Zajímavé a určitě dobré pochutnání:-p+4:yes:Také se těším na fotky;-)zvědavost je hrozná vlastnost:-8:-D

Merylas

11. 1. 2012 10:09

Receptík ukládám;-):yes::-K

jahoda

10. 1. 2012 22:43

teď jsem koukala na můj oblíbený maďarský pořad TV paprika a byl tam téměř totožný recept - rozdíl jen v tom, že se do formiček (bez dna) dá naspod ogrilované kolečko ananasu a nanese se lžičkou tento krém (žádné uhlazování, jen tak, jak to spadne ze lžičky). Po upečení se formička opatrně sundá, přelije nějakým cukrovým rozvarem a servíruje se zmrzlinou, nebo šlehačkou. No byla to paráda, krásně nadýchané. Mít ty formičky, tak do toho jdu:-p:-K
Tím chci říct, že se těším na fotku k tomuto receptu:-K

JanaDorazinova

10. 1. 2012 22:23

To je nádhera a tentokrát fakt škoda, že bez fotky, ikdyž nevadí. Nedá se asi použít něco jiného, než mascarpone, že? Každopádně to musí být strašně dobré:-p

BILKOVAI

10. 1. 2012 22:02

:-O:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept z hrušek hrusky marscapone něco dobrého z hrušek recepty z hrusek mascarpone hrušky hruska mascarpone top recepty z hrušek hruskove rezy s mascarpone hrušky s mascarpone hruška s mascarpone buchta s maskarpone a hruškou hruška ogrilovaná s mascarpone recept s hruškovým rozvarem fotky hrušky hrušky recepty mascarpone s hruškami hrušky recept maskarpone a hrušky recepty maskarpone s hruškami mascarpone hruska

Suroviny: hruška, šťáva citronová, máslo, cukr, vejce, mascarpone, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hrušky s krémem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XkZ5