Nutriční hodnoty (Drobenkový koláč s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 22 307 kJ / 5 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 87,98 g |
| Tuky | 32,49 g |
| – nasycené | 14,34 g |
| – nenasycené | 12,68 g |
| –– mononenasycené | 7,94 g |
| –– polynenasycené | 4,74 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 27,45 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 523 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 1 115,46 g |
| – cukry | 391,51 g |
| ––– laktóza | 49,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3,5 hrnku 3,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 875 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 máslo (nebo Hera) | Máslo kravské | 1 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 2,5 sáčku 2,5 sáčku pudinku (v prášku) | Puding v prášku | 120 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| ovoce (i zmražené) | Jahody čerstvé |