Nutriční hodnoty (Rybí filé se zeleninou s bramborovými placičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 262 kJ / 1 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,81 g |
| Tuky | 13,77 g |
| – nasycené | 2,96 g |
| – nenasycené | 7,14 g |
| –– mononenasycené | 3,94 g |
| –– polynenasycené | 3,20 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 19,72 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 475 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 153,30 g |
| – cukry | 33,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 3 3 jarní cibulky i se zelenou natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| asi 300 g 300 g vařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| asi 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| nasekaná petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový |