Nutriční hodnoty (Rybí filé v jogurtové marinádě s hlívou a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 167 kJ / 40 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,02 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,40 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kousky 4 kousky rybího filé (z mořské tresky) | Treska filet | |
| 1 1 malý bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| jemně nasekané bylinky (oregano, bazalka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
| 100 g 100 g nadrobno pokrájené hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
| pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| máslo na zjemnění | Máslo kravské |