Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s jablky a vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 502 kJ /
1 315 kcal
Bílkoviny2,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,37 g
Tuky79,52 g
– nasycené48,36 g
– nenasycené26,91 g
–– mononenasycené24,05 g
–– polynenasycené2,86 g
––– omega 30,32 g
Vláknina7,92 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy104,08 g
– cukry86,02 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřové plece (nebo kýty) Vepřová plec
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
80 g 80 g přepuštěného másla Ghí 80 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
250 ml 250 ml bílého vína (polosuché) Víno bílé suché 250 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
sůl Sůl mořská
mlet pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.