Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s jablky a vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 502 kJ / 1 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,37 g |
Tuky | 79,52 g |
– nasycené | 48,36 g |
– nenasycené | 26,91 g |
–– mononenasycené | 24,05 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 7,92 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 104,08 g |
– cukry | 86,02 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřové plece (nebo kýty) | Vepřová plec | |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
80 g 80 g přepuštěného másla | Ghí | 80 g |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
250 ml 250 ml bílého vína (polosuché) | Víno bílé suché | 250 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
sůl | Sůl mořská | |
mlet pepř | Pepř černý |