Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v bylinkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 508 kJ / 1 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 171,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,19 g |
| Tuky | 58,27 g |
| – nasycené | 28,50 g |
| – nenasycené | 26,88 g |
| –– mononenasycené | 21,41 g |
| –– polynenasycené | 5,47 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 2,39 g |
| Cholesterol | 512 mg |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 26,00 g |
| – cukry | 9,26 g |
| ––– laktóza | 6,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 150-200 ml 150-200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 175 ml |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |