Nutriční hodnoty (Rychlý ředkvičkový dip)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 655 kJ / 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 11,05 g |
| – nasycené | 7,12 g |
| – nenasycené | 3,33 g |
| –– mononenasycené | 3,01 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 3,31 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 6,14 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g ředkviček jemně nastrouhaných | Ředkvička čerstvá | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| cca 100 g 100 g zakysané smetany nebo žervé či paloučku, dle chuti | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička pažitky nebo petrželky | Pažitka čerstvá | 5 g |