Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové pod zelím pečené - z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 320 kJ /
554 kcal
Bílkoviny52,70 g
– z toho živočišné bílkoviny39,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,90 g
Tuky9,90 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené5,07 g
–– mononenasycené3,78 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,04 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,00 g
Sacharidy54,50 g
– cukry42,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky vepřové krkovice nebo kotlety Vepřová krkovice
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sladká paprika Paprika červená sušená
drcený kmín Kmín mletý
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
600 g 600 g okapaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 600 g
80 g 80 g rajského protlaku Protlak rajčatový 80 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
200 g 200 g uzeného masa - rolka, plec, maso z žeber... Vepřová plec uzená 200 g
sůl - pozor na slanost uzeného masa Vepřová plec uzená
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice (plnější) Cukr bílý 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.