Nutriční hodnoty (Vepřové pod zelím pečené - z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,90 g |
Tuky | 9,90 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 5,07 g |
–– mononenasycené | 3,78 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
– cukry | 42,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky vepřové krkovice nebo kotlety | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
600 g 600 g okapaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 600 g |
80 g 80 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 80 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
200 g 200 g uzeného masa - rolka, plec, maso z žeber... | Vepřová plec uzená | 200 g |
sůl - pozor na slanost uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice (plnější) | Cukr bílý | 12 g |