Nutriční hodnoty (Zeleninové bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 446 kJ / 1 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,80 g |
| Tuky | 44,33 g |
| – nasycené | 18,53 g |
| – nenasycené | 17,40 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 3,36 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 842 mg |
| Sodík | 436 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 114,04 g |
| – cukry | 19,59 g |
| ––– laktóza | 6,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| svazek svazek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 5-6 lžic 5-6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 55 g |
| 180 g 180 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |