Nutriční hodnoty (Rebarborový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 7 703 kJ / 1 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,97 g |
| Tuky | 75,54 g |
| – nasycené | 50,16 g |
| – nenasycené | 22,58 g |
| –– mononenasycené | 20,16 g |
| –– polynenasycené | 2,42 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 16,25 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 140 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 253,01 g |
| – cukry | 241,04 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání (33 %) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 20 g 20 g želatiny v prášku | Želatina vepřová | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 8 lžic 8 lžic vody | Voda | 144 ml |
| 8 lžic 8 lžic medu | Med nepasterovaný | 288 g |