Nutriční hodnoty (Zapečené hermelínové brambory se slaninou a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 078 kJ / 2 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 179,47 g |
| – nasycené | 94,21 g |
| – nenasycené | 81,07 g |
| –– mononenasycené | 70,03 g |
| –– polynenasycené | 11,04 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 3,81 g |
| Sůl | 9,59 g |
| Sacharidy | 88,11 g |
| – cukry | 20,95 g |
| ––– laktóza | 8,55 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 KL 1 KL balsamicového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| 160 g 160 g anglické slaniny | Anglická slanina | 160 g |
| 1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| uzená paprika | Paprika uzená |