Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč s kukuřičnou moukou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 707 kJ / 3 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,89 g |
| Tuky | 149,42 g |
| – nasycené | 85,68 g |
| – nenasycené | 55,68 g |
| –– mononenasycené | 46,44 g |
| –– polynenasycené | 9,24 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 909 mg |
| Sodík | 323 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 431,41 g |
| – cukry | 208,11 g |
| ––– laktóza | 8,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 400 g |
| 80 g 80 g hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 80 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic rumu | Rum | 76.5 ml |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 150 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |