Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vločkové muffiny s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie7 252 kJ /
1 733 kcal
Bílkoviny41,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,00 g
Tuky57,56 g
– nasycené7,06 g
– nenasycené45,37 g
–– mononenasycené29,59 g
–– polynenasycené15,78 g
––– omega 33,03 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy248,90 g
– cukry80,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek ovesných vloček Vločky ovesné 250 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku Kypřící prášek 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 špetka 1 špetka zázvoru mletého Zázvor sušený mletý
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrst 1 hrst sekaných ořechů Vlašské ořechy
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 hrnek 1 hrnek nakrájených jablek (může být i kompot bez šťávy) Jablko čerstvé 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.