Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 593 kJ / 3 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,40 g |
| Tuky | 179,75 g |
| – nasycené | 132,52 g |
| – nenasycené | 32,83 g |
| –– mononenasycené | 22,35 g |
| –– polynenasycené | 10,48 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 50,20 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 324,19 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 200 g |
| 200 g 200 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 200 g |
| 150 ml 150 ml kokosového oleje | Olej kokosový | 150 ml |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| ¼ l bílků (asi z 5 vajec) | Vaječný bílek | |
| vanilková tresť | Aroma vanilkové | |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| čekankový sirup | Sirup citronový | |
| rozinky | Rozinky |