Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavé vepřové plátky po toskánsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 795 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny13,08 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,58 g
Tuky101,12 g
– nasycené43,52 g
– nenasycené54,79 g
–– mononenasycené46,82 g
–– polynenasycené7,98 g
––– omega 30,17 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,01 g
Sacharidy73,80 g
– cukry42,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových plátků z kýty Vepřová kýta
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 lžička 1 lžička fenyklu Fenykl hlíza 5 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
150 ml 150 ml červeného suchého vína Víno červené suché 150 ml
40 ml 40 ml vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat ve šťávě (400 g) Rajče červené čerstvé 425 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
140 g 140 g černých oliv bez pecek Olivy čerstvé zralé 140 g
petrželka (pokud možno hladkolistá) Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.