Nutriční hodnoty (Barevná quinoa s rajčátky, rukolou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,46 g |
| Tuky | 15,49 g |
| – nasycené | 2,01 g |
| – nenasycené | 12,52 g |
| –– mononenasycené | 4,33 g |
| –– polynenasycené | 8,19 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 47,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 194,18 g |
| – cukry | 45,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek směsi bílé a hnědé quinoi | Quinoa | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| asi 12 12 třešňových rajčátek | Rajče červené čerstvé | 720 g |
| 2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| asi 15 15 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| olivový olej | Olej olivový |