Nutriční hodnoty (Domácí hamburger od Jirky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
| Tuky | 105,65 g |
| – nasycené | 32,37 g |
| – nenasycené | 59,19 g |
| –– mononenasycené | 46,26 g |
| –– polynenasycené | 12,92 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 662 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího) | Vepřový ořez | 500 g |
| 4 4 bulky | Houska pšeničná | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 znojemské okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
| čerstvé bylinky (tymián, bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
| majolka | Majonéza | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |