Nutriční hodnoty (Pórkové hovězí s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 008 kJ / 1 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,20 g |
| Tuky | 13,44 g |
| – nasycené | 5,69 g |
| – nenasycené | 6,44 g |
| –– mononenasycené | 4,03 g |
| –– polynenasycené | 2,41 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 38,80 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 609 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 112,80 g |
| – cukry | 39,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězí kližky nebo pupku... | Hovězí kližka | 600 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 300 g 300 g pórku | Pórek čerstvý | 300 g |
| 300 g 300 g slovenské papriky (případně mix s barevnou paprikou) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2-3 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 175 g |
| cca 70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| cca 3 dl 3 dl vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |