Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s kyselými okurkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 037 kJ /
726 kcal
Bílkoviny87,28 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,28 g
Tuky30,07 g
– nasycené7,85 g
– nenasycené15,37 g
–– mononenasycené11,18 g
–– polynenasycené4,19 g
––– omega 30,30 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 545 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy24,30 g
– cukry4,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
8 8 malých kyselých okurek Okurka polní zavařená
50 g 50 g žampionů Žampion čerstvý 50 g
provensálske koření Provensálské koření
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.