Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s kyselými okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 30,07 g |
– nasycené | 7,85 g |
– nenasycené | 15,37 g |
–– mononenasycené | 11,18 g |
–– polynenasycené | 4,19 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 4,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8 8 malých kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
provensálske koření | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |