Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s kyselými okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,28 g |
| Tuky | 30,07 g |
| – nasycené | 7,85 g |
| – nenasycené | 15,37 g |
| –– mononenasycené | 11,18 g |
| –– polynenasycené | 4,19 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 4,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 8 8 malých kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
| provensálske koření | Provensálské koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |