Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkový koláč s rebarborou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 912 kJ /
4 042 kcal
Bílkoviny122,59 g
– z toho živočišné bílkoviny87,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,06 g
Tuky180,93 g
– nasycené107,15 g
– nenasycené60,27 g
–– mononenasycené52,88 g
–– polynenasycené7,39 g
––– omega 31,14 g
Vláknina29,55 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 729 mg
Sůl2,24 g
Sacharidy466,11 g
– cukry241,46 g
––– laktóza26,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
vanilkové aroma (nebo citronová kůra) Aroma vanilkové
700 g 700 g rebarbory Rebarbora čerstvá 700 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr s vanilkou na posypání Cukr bílý
150 g 150 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 150 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
skořice (nemusí být) Skořice ceylonská
500 g 500 g měkkého tvarohu (z vaničky) Tvaroh polotučný 500 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 15 g
cukr krupice podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.