Nutriční hodnoty (Vaječný rosol s chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 528 kJ / 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
| Tuky | 26,85 g |
| – nasycené | 7,65 g |
| – nenasycené | 12,20 g |
| –– mononenasycené | 8,94 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 15,07 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 366 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 18,36 g |
| – cukry | 5,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | 300 g |
| 500 ml 500 ml drůběžího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 50 ml 50 ml sherry | Sherry | 50 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 balíčky 2 balíčky želatiny na aspiky a rosoly | Želatina vepřová | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bylinek (kopr, petržel, fenykl) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 0,5 0,5 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská |