Nutriční hodnoty (Mrkvový salát - švýcarský)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 705 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,82 g |
Tuky | 24,40 g |
– nasycené | 3,69 g |
– nenasycené | 20,51 g |
–– mononenasycené | 15,90 g |
–– polynenasycené | 4,61 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 53,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 128,54 g |
– cukry | 43,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
2 lžice 2 lžice olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2-3 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 175 g |
2 lžice 2 lžice balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
trošku trošku bazalky | Bazalka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
tatarka | Tatarská omáčka | |
provensálské koření (lze i orientální) | Provensálské koření |