Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tarhoňový salát s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 660 kJ /
2 309 kcal
Bílkoviny67,59 g
– z toho živočišné bílkoviny28,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,75 g
Tuky121,28 g
– nasycené24,01 g
– nenasycené81,20 g
–– mononenasycené32,35 g
–– polynenasycené48,85 g
––– omega 31,73 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 943 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,11 g
Sacharidy232,15 g
– cukry9,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g tarhoni Těstoviny pšeničné 300 g
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 nakládané okurky Okurka polní zavařená
2 2 papriky (červená a žlutá) Paprika bílá čerstvá
hrášek mražený (nebo sterilovaný) Hrášek zelený mražený
2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 12.5 g
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.