Nutriční hodnoty (Tarhoňový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 660 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,75 g |
Tuky | 121,28 g |
– nasycené | 24,01 g |
– nenasycené | 81,20 g |
–– mononenasycené | 32,35 g |
–– polynenasycené | 48,85 g |
––– omega 3 | 1,73 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 943 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,11 g |
Sacharidy | 232,15 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 300 g |
3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 papriky (červená a žlutá) | Paprika bílá čerstvá | |
hrášek mražený (nebo sterilovaný) | Hrášek zelený mražený | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 12.5 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |