Nutriční hodnoty (Chřest, opečené brambůrky a žampionovo-pórková "směs")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 225 kJ / 532 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 22,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g | 
| Tuky | 28,77 g | 
| – nasycené | 18,46 g | 
| – nenasycené | 8,76 g | 
| –– mononenasycené | 7,83 g | 
| –– polynenasycené | 0,93 g | 
| ––– omega 3 | 0,25 g | 
| Vláknina | 34,20 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 186 mg | 
| Sůl | 0,45 g | 
| Sacharidy | 34,30 g | 
| – cukry | 26,70 g | 
| ––– laktóza | 9,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g | 
| 500 g 500 g chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g | 
| brambory | Brambor zimní | |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| Jarní cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml | 
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| koření Americké brambory | Brambor zimní |