Nutriční hodnoty (Chřest, opečené brambůrky a žampionovo-pórková "směs")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 225 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
Tuky | 28,77 g |
– nasycené | 18,46 g |
– nenasycené | 8,76 g |
–– mononenasycené | 7,83 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 34,30 g |
– cukry | 26,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
500 g 500 g chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
brambory | Brambor zimní | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
Jarní cibule | Cibule čerstvá | |
1 kelímek 1 kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
anglická slanina | Anglická slanina | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
koření Americké brambory | Brambor zimní |