Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chřest, opečené brambůrky a žampionovo-pórková "směs")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 225 kJ /
532 kcal
Bílkoviny22,98 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,98 g
Tuky28,77 g
– nasycené18,46 g
– nenasycené8,76 g
–– mononenasycené7,83 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,25 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 186 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy34,30 g
– cukry26,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g žampiónů Žampion čerstvý 250 g
500 g 500 g chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
brambory Brambor zimní
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
Jarní cibule Cibule čerstvá
1 kelímek 1 kelímek smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
anglická slanina Anglická slanina
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
sezamová semínka Sezam loupaný
máslo Máslo kravské
sůl, pepř Pepř černý
koření Americké brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.