Nutriční hodnoty (Kapr po cikánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 966 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
Tuky | 0,54 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,17 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 437 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 34,71 g |
– cukry | 20,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 naporcovaný kapr | Kapr | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
6 6 žampiónů | Žampion čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 lžíce 3 lžíce dobrého kečupu (může být i ostrý) | Kečup sladký | 45 ml |
100 ml 100 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový |