Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr po cikánsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie966 kJ /
231 kcal
Bílkoviny3,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,89 g
Tuky0,54 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,26 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,17 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 437 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy34,71 g
– cukry20,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 naporcovaný kapr Kapr
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
6 6 žampiónů Žampion čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 lžíce 3 lžíce dobrého kečupu (může být i ostrý) Kečup sladký 45 ml
100 ml 100 ml suchého červeného vína Víno červené suché 100 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.