Nutriční hodnoty (Kapr po cikánsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 966 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,17 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 437 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 34,71 g |
| – cukry | 20,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcovaný kapr | Kapr | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 6 6 žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 lžíce 3 lžíce dobrého kečupu (může být i ostrý) | Kečup sladký | 45 ml |
| 100 ml 100 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |