Nutriční hodnoty (Kuřecí na kari a mandarinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 233,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
Tuky | 10,15 g |
– nasycené | 2,84 g |
– nenasycené | 5,79 g |
–– mononenasycené | 3,84 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 554 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 6,50 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 1000 g |
2 plechovky 2 plechovky mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
4 4 vrchovaté lžičky kari | Kari | |
1 1 šlehačku | Šlehačka 35% | |
0,5 dcl 0,5 dcl mandarinkové šťávy | Šťáva z mandarinky | 50 ml |
1 1 lžičkou Solamylu | Bramborový škrob | |
olej na osmažení | Olej řepkový |