Nutriční hodnoty (Bramborové šišky se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 978 kJ / 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,63 g |
| Tuky | 8,80 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 3,92 g |
| –– mononenasycené | 2,88 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 12,67 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 127 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 127,05 g |
| – cukry | 5,81 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 80 g 80 g hrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
| 12 plátků 12 plátků anglické slaniny (nebo česnekové, moravské, paprikové, pikant atp.) | Anglická slanina | |
| olej na smažení | Olej řepkový |