Těstoviny aglio olio e peperoncino

Těstoviny Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Těstoviny Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Suroviny 2 porce

kvalitní italské těstoviny (Spaghetti, Tagliatelle)
4 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
2 feferonky
strouhaný parmazán
petrželová nať (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, česnek i feferonky nakrájíme na střední, až menší kousky.

  2. V pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje, přidáme feferonku a krátce opečeme, následuje česnek a stále opékáme. Do pánve vložíme uvařené těstoviny, přidáme lžíci vody z těstovin a dobře promícháme.

  3. Na talíři zdobíme nakrájenou petrželovou natí a strouhaným parmazánem.

Komentáře k receptu Těstoviny aglio olio e peperoncino

K receptu nejsou žádné komentáře.