Nutriční hodnoty (Špagety po lombardsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,41 g |
| Tuky | 44,99 g |
| – nasycené | 10,99 g |
| – nenasycené | 27,19 g |
| –– mononenasycené | 18,88 g |
| –– polynenasycené | 8,31 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 35,20 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 681 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 250,90 g |
| – cukry | 44,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
| 40 g 40 g rostlinného tuku | Margarín | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekaného libečku | Libeček čerstvý | 15 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |