Nutriční hodnoty ("Zelený" salát z řapíkatého celeru a salátové okurky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 7,40 g |
| – nasycené | 0,82 g |
| – nenasycené | 6,61 g |
| –– mononenasycené | 3,39 g |
| –– polynenasycené | 3,22 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 3 velké listy ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 1200 g |
| 1 KL 1 KL avokádového oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| krůtí / kuřecí maso, šunka | Šunka vepřová vařená |